Hundebarnehage i Rogaland siden 2011

 

Vi henter og leverer

   Vi har daglig en bil i hvert område som henter hunder. Alle bilene er innredet med bur slik at hver hund har sin egen plass til og fra tur. 

 

 

 

Om oss:

Doggy Day Care ble stiftet 01.04.2011 av "tante" Hanne.

Det var starten på nye spennende eventyr sammen med hennes og andres 4 beinte venner. Drømmejobben har ingen kontorstol eller pc skjerm, men lange turer i skog og mark med logrende haler og ivrige bjeff.

Oppstarten av Doggy Day Care gikk over all forventning. Etter få måneder i full drift begynte det å bli smått med ledige plasser i den lille friluftsbarnehagen. 

I august 2011 startet også "tante"  Lisa i Doggy Day Care. Få måneder etter oppstart kunne også hun ha dette som fulltidsjobb.

Doggy Day Care ble etter hvert mer og mer kjent blandt hundefolket. Våre trofaste kunder anbefalte oss videre og som første og største hundebarnehage i området fikk vi stor oppmerksomhet i media. Populariteten fortsatte å øke og på våren i 2012 var det igjen etterspørsel nok til å få med en til på laget. 

I starten kombinerte "tante" Lena jobben sin i Doggy Day Care med en stilling hos Marton hesteutstyr. Men, hundene vant over hestene denne gang. Etter en liten oppstartsfase sluttet hun hos Marton og jobber full tid i Doggy Day Care.  

Våren 2017 fikk vi ett friskt pust inn i gjengen. Vår første "onkel".Hauk kom til oss ved en tilfeldighet gjennom arbeidsutplassering via skolen. Han ble raskt en favoritt blant både hunder og tanter. Etter endt skolegang var ikke valget vanskelig om hvor han skulle starte sitt arbeidsliv. 

 

 

 

At så mange hunder kan fungere som en rolig og avslappet flokk er en fryd for øyet, og ikke minst og se hvor godt hver enkelt hund trives.

Hva er vel bedre en en flokk med hunder som løper fritt ute i naturen? Inn på skogsstier hvor de hopper opp på steiner og over trestammer, etterfulgt av lek og moro sammen med andre hunder. En tur ned til bekken for å drikke og plaske litt i vannet før det igjen er full rulle. En naturlig lek som kan se voldsom ut, et liv bestående av spising, lek, løping og selvsagt litt hvile innimellom.

Et liv tilrettelagt en hund og en hundekropp. Bevegelse som styrker skjelett og muskulatur og som også øker kroppskontroll og koordinasjon. Bevegelse som virker skadeforebyggende og øker transporten av næringsstoffer ut i kroppen og avfallsstoffer vekk fra kroppen.  Utløp for fysiske, sosiale og mentale behov... Et hundeliv!